Lashes-&-Brows-Diensten
Volume Wimpers

Wimpers Lashes

Eyelash Removal
Bij Lashes & Brows begrijpen we dat schoonheid soms een nieuwe weg moet inslaan. Onze professionele en veilige wimper verwijderingsservice biedt een zorgvuldige en zachte verwijdering van extensions zonder schade aan je natuurlijke wimpers. Laat onze deskundige technici je helpen om fris en met vol vertrouwen een nieuwe start te maken.

Classic Lashes
Ontdek de tijdloze schoonheid van onze klassieke wimper behandeling. Onze ervaren stylisten passen deze techniek toe om natuurlijke wimperextensions aan te brengen, waardoor je ogen een elegante en verfijnde uitstraling krijgen. Geniet van een moeiteloos glamoureuze look die perfect bij jouw unieke stijl past en je ogen laat stralen als nooit tevoren.

Hybrid Lashes
Voor degenen die het beste van twee werelden willen, kies voor de weelderige schoonheid van Hybrid Lashes. Deze innovatieve behandeling combineert de subtiele elegantie van Classic Lashes met de vollere look van Volume Lashes. Het resultaat is een prachtige mix van lengte, volume en definitie die je ogen laat opvallen en bewonderende blikken trekt.

Lash Volume
Duik in de weelderige wereld van Lash Volume.  Creëer een betoverende look door meerdere lichte wimperextensions aan te brengen op één natuurlijke wimper. Het resultaat? Verbluffende, volle wimpers die zorgen voor een dramatische en glamoureuze uitstraling. 

Lash Mega Volume
Voor een adembenemende high-impact, kies voor de exclusieve Mega Volume-ervaring. Met de meest verfijnde techniek en ultrafijne wimperextensions creëren we een ongeëvenaarde dichtheid en intensiteit. De Mega Volume-look geeft je een ware ‘wow’-factor, waardoor je ogen onmiddellijk in het middelpunt van de belangstelling staan.

Wenkbrauwen Brows

Compact Effect
Lashes & Brows is de plek waar jouw wenkbrauwen  worden omgetoverd tot ware meesterwerken! Ontdek de verfijnde schoonheid van Compact Effect Brows, een techniek die zorgt voor strakke en perfect gevormde wenkbrauwen. Met oog voor detail creëren we een elegante en gestructureerde uitstraling die jouw gezicht op subtiele wijze definieert.

Microblading
Ga voor semi-permanente perfectie met onze Microblading-service. Met behulp van fijne, handmatige insnijdingen bootsen we natuurlijke haartjes na, waardoor we jouw wenkbrauwen een realistische en prachtig gevormde look geven. Laat je betoveren door deze nauwkeurige techniek en geniet van moeiteloos mooie wenkbrauwen.

Powder Brows
Ervaar de magie van Powder Brows, waarbij we met zachte schaduwtechnieken een poederachtige, ombre-effect creëren voor vollere en mooi gestructureerde wenkbrauwen. Deze techniek geeft je een zachte en natuurlijk ogende uitstraling die perfect past bij jouw gezicht en huidtint. Laat ons jouw wenkbrauwen omtoveren tot prachtige, semi-permanente meesterwerken!

Powder Brows
Wenkbrauwen